Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

Erős nő – Erős férfi

2015. december 27. 12:56 - Zoltán Sebestyén

6. rész: a Valódi Erős Nő

Mindannyian azok vagytok! Van fényetek, és árnyékotok, szeretet- és fájdalomtestetek! A fényetek, mely leszületésetek pillanatától veletek van gyönyörűen tündöklő, áramló szépség és erő! Ott van benned minden pillanatban, amikor megengeded önmagadnak, és a fényeddel, az erőddel azonosítod magadat.

Erős nő a modern szingli, amikor harmincas éveiben egyszer csak megszólal benne az anya egy tipegő gyermeket látva, és fátyolos tekintettel ámul el önmagán. Vonásai megszelídülnek, szíve felolvad, hívja a fénye, hogy vesse le árnyékait, változzon! Igen, erős nővé válhat, elengedve a magára vont szerepeket, amelyektől gyenge és anyagba fulladt az élete! Erős nővé válhat!

Erős nő a párkapcsolataiban sérült, bizalomvesztett nő, amikor elengedi a félelmei rabláncait, amivel gúzsba köti magát, és belülről felfénylik a szíve, áttörve az évekig épített vastag falait! Bátorsággá érleli hitetlenségét, egy férfi felé, aki mellett megtalálja magában a bizalmat, a nyugalmat. Igen, erős nővé válhat, ha megszelídíti fájdalom testét, és elkezdi szeretni önmagát!

Mindannyian azzá válhattok, ERŐS NŐVÉ, aki Te is vagy, amikor megengeded magadnak, hogy ilyen légy:

Az erős nő ragyog, belső magja stabil, annak ereje sugárzik szerte a világba. Az erős nő arcán szelíd mosoly, kedves tekintet, belőle finom elegancia, megnyugtató figyelem árad. Az erős nő párkapcsolatban támogató és hűséges társ, szerelemben játszi és könnyed szerető, családban odaadó és gondoskodó, egyedüllétben világra kiáradó, jószívűen ölelő. Életét humorral, kedélyességgel fűszerezi, nehézségeit tanulásnak, tapasztalásnak tekinti. Lényét áthatja egyfajta spirituális finomság, a test – lélek - szellem hármas egyensúlya. Az erős nő társas lény, még ha egyedüllétben él, akkor is! Konfliktus helyzeteiben először magában kutatja az okokat, vajon miért hozta létre a szituációt, és csak utána nézi a másik felelősségét. Az erős nő önismereti és szellemi úton jár. Kapcsolódik a földhöz és éghez, nyitott és kíváncsi, befogadó és elengedő. Mély, értékes, érzelmileg gazdag kapcsolódásokra törekszik barátaival, társával, családjával. Az erős nő közelében békét, és megérkezést érzel, aki magából biztonságot és otthont áraszt, egyszerre a Föld gyermeke, és égi ragyogás. Az erős nő a fizikai önmegvalósításában mértékletes, és teremtése nem a vagyonszerzésről szól, értékét nem hagyja eltorzítani luxusvilágunk elvárásai. Ám az erős nő nem is éhezik, anyagi jólétben él, mert megteremti magának a bőséget, és ismeri a határait fent és lent, ami még szolgálja, és nem hátráltatja őt. Az erős nő befelé figyel, ha konfliktus éri, önmagában kutat a megoldások után. Időt szentel az önismeretnek, fejlődését folytonosnak tartja, és szükségszerűnek. Az erős nő megélte, milyen fájdalmas élmény magtalanul, önmaga felé hazugságokkal teli életet élni. Megélte a sérüléseit, magányát, gyötrelmét családdal, férfival, ám továbblépett. Elindult, és erős nővé vált, mert tett magáért, és az ÉLETéért. Az erős nő változott és változik folyamatosan, áramlik az élet felé, és magába engedi azt. Az erős nő jószívű, segítőkész, útját hálás, és boldog emberek szegélyezik, akikhez volt egy jó szava. Az erős nő erős szálon kapcsolódik Istenéhez, önmagán keresztül erős hittel kötődik szellemi örökségéhez.

Az Erős NŐ ÉL, ragyog, fénylik. Önmagáért, társáért, családjáért, barátaiért, értünk.

Látod, hogy Te vagy az Erős NŐ? Látod, ott van benned a Valódi erő! Látod!?

Mert én látom…

Sebestyén Zoltán – Magamban a Társam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr348202146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.