Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

Az út

2015. december 28. 05:53 - Zoltán Sebestyén

A belső erő útja értékeid mentén

Néhány éve találkoztam egy csodálatos tanítással, ami alapvetően formálta újra gondolataimat, hozzáállásomat önmagamhoz, és adott új irányt életemnek. Ma már bátran kijelenthetem, igazi paradigmaváltást okozott bennem, olyan áttörést a magamhoz való viszonyulásomban, ami eddigi életem legkomolyabb változásához vezetett.

Nagyon zavaros voltam akkoriban, és ezt a belső instabilitást gyönyörűen visszatükrözte a párkapcsolódásom is. Teremtettem én akkora drámát magamnak, hogy napjaim nagy részét, az ezer sebből vérző kapcsolatom okozta nehézségek értelmezésével töltöttem, minduntalan keresve a másikban a kudarcaink okát. Az elkülönülés folyamatos energiája áramlott felém miközben én meg összetartozás élményét tápláltam, így kerülve egy olyan örvénybe, amiből természetesen semmi jó nem sülhetett ki.

Volt páromtól kaptam egy olyan tükröt akkoriban, amiért ma már rendkívül hálás vagyok neki, hiszen elindított a változások útján. Így szólt: „Zoli, neked nagyon nincs rendben a magod, nem vagy magadban stabil!” És igen, valóban így volt, visszatekintve mindketten úgy éltünk, hogy belső erőnk lobogó lángja helyett, csupán valami gyenge, halovány fény pislákolt a központunkban... és igen, a vonzás törvénye itt is tökéletesen működött, zavaros a zavarossal. Sokat gondolkodtam, vajon mit jelent az, hogy belső mag, belső erő, mígnem kíváncsiságom teremtett az életembe egy tanítást, ami megváltoztatott mindent…

Átadom most a jelenben Neked a saját szavaimmal, ahogy a tanítás mára összeállt egy olyan megérlelt, letisztult formává, ami hasznára lehet mindenkinek, ki zűrzavarából a belső rendje felé törekszik:

Az emberi létezés talán legfontosabb tudatosság üzenete az önmeghatározásban, amikor felismerem, hogy az élettörténetem minden másodpercét magam írom, és hozom létre uralkodó vágyaimmal, gondolataimmal. Amikor igent mondok önmagamra, és végre a valódi belső értékeim mentén határozom meg identitásomat függetlenítve és megóvva azt mindennemű külső tisztátlan szándék torzító hatásától. Megtisztelem önmagamat a saját áramló, és kiapadhatatlan tiszteleten alapuló szeretetemmel, ezzel létrehozva bennem egy olyan stabil nyugalmat, ami eredője létezésemnek. Egységre lépve önmagammal találok aztán rá, hogy mi végre születtem ide, mi az én célom, hova tartok, és határozott léptekkel elindulhatok az irányomba. Értékeim tisztánlátásán alapuló belső erőm hat környezetemre, új világot teremt, ami rohamosan formálódik át körülöttem. Egyenes háttal, felvetett fejjel, büszkén haladok, és azt látom, uralkodó vágyaimnak, szenvedélyemnek, gondolataimnak megfelelő támogatók, barátok, szereplők, és társ érkezik hozzám. Igen, olyan társ érkezik, ki egyfelé tart velem, közös a cél, és önálló identitásként, egyenlőn lépked mellettem, egyensúlyban szolgálva önmagát és kapcsolódásunkat.

Párkapcsolati tanácsadóként a hozzám fordulóknak is egy nagyon fontos üzenetem ez, hiszen a kiegyensúlyozott élet alapja az önismeret, az értékeink és erőnk tisztánlátása.

Mielőtt társat kérsz az univerzumtól, találd meg a valódi értékeiden nyugvó erőd és utad, amihez aztán érkezhet a NŐ vagy FÉRFI, ki része és közös alkotója lesz történetednek.

Sebestyén Zoltán – Magamban a Társam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr798205678

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.