Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

NEM VAGY FÉRFI!

2016. február 16. 08:29 - Zoltán Sebestyén

NEM VAGY FÉRFI!

Ha tudnátok hány férfi él ezzel a képpel a szívében, beégve elméjébe ma kis hazánkban, és attól rettegve zárja el magát a kapcsolódásoktól, hogy ezt újra a képébe kapja. Általában jószívű, kedves és érzelmileg érett emberekről beszélek, akik szakmájukban éppen sikeresek, csupán a nők terén nem találják magukban azt az erőt, ami felébresztésével többé nem lenne kérdés, ki a legény a gáton. Erő helyett a félelmeikkel teremtenek olyan nőket, akik jól a képükbe vágják: NEM VAGY FÉRFI B…MEG!

Nézzük egy történeten keresztül…

Álmos és szürke februári reggel volt, amikor Beni beült az autóba, és megkezdte szokásos dugózását a munkahelyére. A hajnali köd apró szemcséi szomorkodtak a szélvédőn, ragacsosan kapaszkodtak bele, az ablaktörlő is csak szétkenni tudta őket. Nem volt túl jó kedve, tegnap meghalt ismét egy kicsit benne valami. Igazából egész éjjel fent volt, és bámulta végtelen szomorúsággal a plafont. Tegnap este találkozott szerelmével, elmentek vacsorázni, sokadik békülős jelenetük egész jól indult. Klári kedves volt vele, elfogadta Beni közeledését, udvariasságát és szándékát, hogy mindkettejük számára élhető mederbe tereljék kapcsolatukat. Szerették egymást, ám nagy volt a baj!

Sokadik kudarcuk után Beni a szex gondolatára is összerázkódott, ám próbálta minden alkalommal összeszedni magát, hiszem szerette Klárit, és meg akarta neki adni, amire annyira vágyott. Hat alkalommal szakított már vele Klári, és egyszer Beni ment el, ám mégis mindig visszatértek egymáshoz. Aznap este az étteremben mindketten kerülték a témát, csak cseverésztek. Beni bízott magában, hogy ha hazaérnek, végre férfi tud lenni, és Klárit boldoggá tudja tenni. Klári is kerülte a kényes beszélgetést, 1,5 év után oda jutott, hogy már nem akart róla többé hallani, csak csinálni. Klári volt már minden, türelmes, biztató, segítőkész, motiváló, agresszív, kétségbe esett, szomorú és csalódott. Szerette Benit, ám félt tőle, hogy még egy csalódást már nem bír ki a kapcsolatuk. Nem akarta bántani a fiút, hiszen egy kedves, aranyos, jószívű ember volt, megbízható és olyan igazi apának való, ám az ágyban tragikus szerető. Beni ült az asztalnál, mosolygott, kortyolta a borát, gyönyörködött szerelmében, és közben rettegett odabent, hogy vajon mi lesz, ha hazaérnek? Vajon most állni fog? Nem hagyja cserben? Klári ült vele szemben, figyelte ezt a jóravaló fiút, és míg kívül mosolygott, bent attól félt, hogy mi lesz, ha hazaérnek? Vajon működni fog Beni?

Hazaérve Beni próbálta magabiztos erővel feltölteni magát, és végre erős férfiként viselkedve szeretkezni egy hatalmasat. Már a küszöbön csókolta, és vetkőztetni kezdte Klárit…

„Most megmutatom, hogy férfi vagyok, most nem vallhatok kudarcot!”

„De édes vagy Beni, ahogy küzdesz a melltartómmal, remélem, megmarad az aktusra is ez a tűz!”

„Rohadt életbe, nem bírok ezzel a melltartóval, nem lehetek ilyen béna”

„Na… sikerült, hoppá, már lent is van… gyere Te férfiállat tégy magadévá!”

„Istenem, de szeretlek Klári, itt érzem magamban végre a tüzet, FELPERZSELLEK!”

„Eddig minden ok, van remény Beni, jól van, szépen áll a zászló!”

„Eddig minden ok, most enyém leszel drágám!”

„Istenem bennem van, ATYAÉG!!!! Csak úgy lüktet bennem, és áll! Gyere, hágj meg Te csődör!”

„Benne vagyok! Istenem, csak most ne hagyj cserben!”

„Csodás vagy Beni, végre érzem, VÉGRE!”

„Jajj! Félek, lankad, gyorsítok a tempón!”

„Ez az Drágám, Istenem hol voltál eddig, mindjárt elmegyek!”

„Jajj! Hiába gyorsítok, lankadok. Már megint! Mi a szar baj van velem?

„NEEEEEEEE! Most nem tűnhet el! Ezt nem hiszem el!”

-          Ne haragudj Klári, de megint ez van…

-          B…meg majdnem elmentem, ezt nem hiszem el, hogy megint eltűntél! Mi a szar bajod van Beni! Miért csinálod ezt velem?

-          Bocsáss meg, nem szándékosan csinálom.

-          Szarok rá, én ezt nem bírom tovább. NEM VAGY FÉRFI! Nekem FÉRFI kell!

Lassan elkezdett esni az eső is, ahogy a dugóban vonszolta magával a sor. Egykedvűen bámult az előtte haladóra, és azon gondolkodott, vajon miért veri őt az Isten, ő miért nem lehet olyan, mint az a sok srác, akik naphosszat csak a prédáikról mesélnek a munkahelyen. Vajon ők mit csinálnak másként, vajon nekik miért nincsenek félelmeik?

Beni családról álmodott, feleségről, meg gyerekekről. Beni jó ember volt, ám tudta, többé nem enged magához közel nőt, ő többé nem akarja hallani azt…

Bizony itt sokaknak véget is ér a története, és leélik úgy az életüket, hogy ezzel a masszív fallal veszik körbe magukat, amin keresztül csak olyan impulzusok jutnak át, amik megerősítik a fal létezésének fontosságát. Bezárkóznak olyan értékes emberek, akik minden egyéb tulajdonságáért vágyódó nők hosszú sora kígyózik, ám sérülésük nem engedi be őket az ajtón. Vegetálnak egyedül.

Ám van más út is.

A tudatos gyógyulás útja.

A férfi élet tüzének feltámasztása.

Olyan út, amely végül családhoz vezet, szerető feleséghez, ki örömmel fogadja be feltámadt és tisztán lángoló férfitüzét annak, ki bátor, és elindul a gyógyulás ösvényén.

Mert ma, a modern és felborult világunk őrült forgatagában sosem volt ilyen nehéz még egy férfinak valódi értékek mentén beavatódni és megérni, hogy a hozzá való társsal egyensúlyban élhessék aztán életüket.

Van út, a tudatosság útja, ahol segítőkre támaszkodva találhatja meg magában Férfi és Nő egyaránt önbizalmának alappilléreit. A tudatos egyedüllét alatt formált belső erő és önértékelés magjából később csodálatos életfa nő, amely már nyitott, felfedező, kíváncsi, és befogadó.

Van kiút minden Férfinak és Nőnek, kik szexualitásuk romjain sopánkodnak. Én már csak tudom…

Van kiút, de tenni kell érte…

Sebestyén Zoltán – Magamban a Társam

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr118394934

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.