Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

Út a szívemhez - az a 14 nap, 7. nap

2016. szeptember 18. 06:50 - Zoltán Sebestyén

A legnagyobb bizalmasom

A tegnap elmúlt!

Döbbenet nem? Gondoltad volna? Elmúlt, és nem hagyott mást hátra, mint emlékeket, amik már el is tárolódtak a Tudat pszi mezejében. Ez egy kollektív tároló egység, ha még nem hallottál róla. Haladó gondolkodású fizikusok és agykutatók számára már nem kérdés, hogy létezik-e, bármelyik percben elérhetnek oda, hogy mérni is tudják, akkor viszont a négy alap energia mellé felsorakozik ez is, mint energia mező. Spirituális világban akasha-krónikának hívják jellemzően.

Miért fontos ez?

Ma erre ébredtem, hogy a tegnap elmúlt, és nem hagyott hátra mást, mint kiszáradt torkot, kicsit forgolódós éjszakát, és sok szép emléket borozásról, beszélgetésekről, családról. Jól elraktározódtak ezek a kollektív tudat azon részében, amihez hozzáférésem van, tudom a belépési kulcsot. Figyeled a hasonlóságot a számítástechnika és az univerzum energetikája, működése között? Hardver, szoftver, információ, irányító. Platon mondja: Az ember soha nem talál ki újat, csak emlékezik. Az ember minden tevékenysége és alkotása az univerzum rendjében történik, minden analógiában értelmezhető csak, ha a dolgok mélyére nézel.

Hardver = anyag

szoftver = lélek

információ = pszi mező

irányító = ? (Ez még a jövő nagy kérdése, de várhatóan Isten az, a Forrás, AZ, a Kvantumvákuum)

Amikor megismertem a Bárónőt, abban az időpillanatban csak múltunk volt. Személyes, sok különbözőség, és sok hasonlóság. Nekem lezárult egy korszakom, ahol méltatlanul éltem és viselkedtem a valódi szépségemhez képest, a tanuló utamat jártam. Bárónőben felfokozott nyugtalanság volt a jelen párkapcsolatát illetően, és ez a nyugtalanság hívta részéről életre az új lélekszövetségeket. Ez volt az alapállapot, a megnyíló korona csakrán beáramló energia, mely sorsszerűen összekapcsolt.

Ma, két év után ki nekem a Bárónő? Hová vezetett lélekszövetségünk néhol döcögős és elkülönülő, néhol végtelenül egymásba fonódó útja?

Ő a legnagyobb barátom és bizalmasom.

Szintén egy alaptétel, ami a párkapcsolati világból a társszövetségbe vezet.

Ha egy kapcsolat mélységét szeretném megismerni, meg szoktam kérdezni a hozzám forduló nőtől, vagy férfitól, hogy ki a legnagyobb bizalmasa az életben, akit mindenbe beavat, akivel megosztja a belső érzelmi világát. A válaszból nagy biztonsággal eldönthető, hogy milyen mély érzelmileg a kapcsolódásuk.

Egyszer egy lány egy programra azért jött, mert a 6 éves kapcsolata kifulladni látszott. A program végén a tréner megkérdezte tőle, hogy amik feljöttek érzelmi minták, problémák, múltbéli minták, azokat meg tudja-e osztani valakivel, van-e valaki, akivel át tudja beszélni? A lány igennel válaszolt, és egy másik fiúnevet mondott, mint a párja.

Döbbent csend volt bennem. Körülnéztem, ám ez látszólag mást nem érdekelt, magukkal voltak elfoglalva.

Ezek után nem csoda, hogy pusztul a kapcsolata.

Amikor probléma merül fel, a Bárónő tud róla először, és utoljára. Vele van megoldva az, vele mérlegelünk, nézzük át, mi a teendő.

Ha nem vagytok elég bölcsek a konfliktus kezeléséhez, akkor érdemes szakemberhez fordulni. Nem a barátnőkhöz, vagy ki tudja kihez, szakácshoz, pékhez, kozmetikushoz és fodrászhoz, hanem olyan emberhez, aki a párkapcsolatok dinamikájával foglalkozik élete jelentős részében. A párkapcsolatok zöme itt csúszik el, a bizalmas viszony képzavarán, és a sok múltbéli sérelmen alapuló, egoista baráti „jó tanácson”. Hidd el nekem, ez a szakmám.

Amire a Bárónő megérkezett, arra ez a tudás alaposan a jelenemmé lett (megtanított rá nagy, régi szerelmem, hála neki!), hogy az ember legnagyobb bizalmasa a társa, így nagyon figyeltem rá, hogy kapcsolatunkról vele beszélgessek, kifelé csak a szokásos felszíneket érintsem. Befelé mélyül, kifelé sekélyesedik a kommunikáció. A jelenben a kifelé kommunikálás mindkettőnk számára a példamutatást jelenti. Hogy lássák az emberek, így is lehet élni, bölcsességben, nyugalomban, békességben, szeretetben. Minden szükségest megmutatunk, amit sorsunk megkíván, hogy az emberek többek legyenek általunk, és emeljük a párkapcsolatokat példánkkal.

A legnagyobb bizalmasod, a legjobb barátod is egyben. Ha a legjobb barátoddal élsz együtt, és ha a férfi-nő viszony egyensúlyt talál köztetek, akkor meg van ágyazva egy bármeddig tartható társszövetségnek, amelyben figyelj:

Derűs, kiegyensúlyozott, mosolygós, boldog és nyílt életben áramló lehetsz.

Letehetsz minden régi nyomorodat szép lassan, hiszen a múlt olyan energiává szelídül, ami csupán tárolva marad az idők végezetéig, ám hatást nem szükséges kifejtenie pusztító energia formájában (féltékenység, bizalmatlanság, elváráshegyek, stb.), hiszen a legjobb barátoddal kapcsolódva ilyeneknek nincs helye és realitása az állandó jelenben.

Nemrég tudtam meg, hogy majdnem árva lett Borsi!!!

Ki az a Borsi?

Nem olvastad az első napot, vagy már nem emlékszel rá? Ott megemlítettem a nevét, és most lelebbentem a fátylat:

Borsi egy édes örökmozgó, Fanni nagycsoportos kislánya!

Ki az a Fanni? A hasonorrú, döbbenethajú varázslónő, aki tegnap kis híján visszatért az örök vadászmezőkre! Varázsolni volt Voldemort földjén, ahol újra felerősödött a nagyúr és csatlósainak tevékenysége, így kellett néhány bátor boszorkány és varázsló, aki rendet tesz. Éppen kedvenc söprűjén menekült egy démoni hatfejű, tűzokádó, repülő macska elől, amikor a kastély teteje beomlott, és kis híján az egész mennyezet ráhullt. Azt írta, éppen ki tudott surranni alóla, a seprűje végét így is elcsípték a lezuhanó kövek. Ma el kell vinnie szerelőhöz a paripát, újrarőzsézni…

Ma csodás nap van. Bizonyára alszol még, amikor ezt írom, ahogy lánykám is durmol fent a szobában. A kisebbik, mert a nagyobb a tesóméknál maradt, betolt még este egy-két bónuszsüteményt. Kinézve a terasz ablakán rám kacsint a Hold, amit a felkelő nap fénye bronzszínűre fest. Hajnalban átnyúltam, hogy szokás szerint kielégítsem elsődleges szeretetnyelvemet, a testi érintést, de csak üres helyet találtam magam mellett.

Felderengett bennem a vágy, hogy velem legyen a társam, a bizalmasom, a legjobb barátom, a nő, akit szeretek. És ez így van rendjén…

Az Ő szavaival búcsúzok mára:

„A valódi szeretet túlmutat mindenen, mit az emberi elme felfogni képes, ezért nem is lehet azt megérteni, csakis átélni.”

Szólj hozzá!
Címkék: 14 nap

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr5411718039

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.