Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

Út a szívemhez - az a 14 nap, 8. nap

2016. szeptember 19. 08:16 - Zoltán Sebestyén

A láthatatlan világ

A láthatatlan világ

Társadalomkutatók szerint az elmúlt közel 400 év materialista világszemlélete lassan véget ér. Pont ott omlik teljesen össze, ahonnan a bizonyítékokat várták az anyag mindenhatóságát illetően, méghozzá a tudományban. Kiderült, hogy az anyag energia, azaz a látható dolgok mind láthatatlan világból születnek. Így kiürült az a sokat emlegetett, mára teljesen tartalmát vesztett közhely: Hiszem, ha látom! A kvantumfizika megnyitotta a lehetőségek birodalmát a szigorú korlátoltság helyett, a Darwini evolúciós elmélet alól kicsúszott a talaj pont a tegnap említett törvényszerűségek miatt, hiszen hiányzik belőle az információ eredete, és az irányító szükségszerűsége. Minden sebben vérzik és haldoklik a materialista világkép, és pont felszentelt papjai, a tudósok ássák a sírját minden áldott nap.

Te csupán a szemed alapján döntöd el, hogy valaki szimpatikus-e számodra?

Kétségtelen, hogy a szemet vonzza a külső szépség, ez vitathatatlan. Egy nő, aki nem zárt világban él, bizonyára felkapja a tekintetét, ha egyszer csak szembe sétál vele Kásás Tamás egy szál fecskében. Még pajzán gondolatai is támadnak függetlenül a párkapcsolati állapotától. Ez teljesen egészséges, és normális reakció egy érett, felnőtt, nyílt életben áramló nőnek. A szexuális vágyódás az emberi részünk természetes ajándéka.

Mit mond erről a teremtéstörténet?

ŐsÁdám, az Ősnemű, amikor belőle Isten kettőt teremtett, Ádámot és Évát, a férfit bevonta a hódítás minőségével, a nőt átitatta a csábítás energiáival. Ezek a mi eredő kisugárzásaink férfiként és nőként. Ha ezzel visszaélsz, ördögtől való vagy, ha tudatosságod révén egyensúlyban tartod, az Egységbe, Istenbe vezet vissza az utad.

Szóval jön veled szembe Kásás Tamás, pompás léptekkel, minden izmán feszül a bőr, nyílik előtte szét a tömeg, mint Mózes előtt a tenger, és ott állsz vele szemben, ő megvillantja feléd férfiasan kemény álla felett varázsmosolyát! Nem érzékelsz mást, csak látod!

Majd hozzád szól lágy, bariton hangján, köszön neked, és bemutatkozik anélkül, hogy hozzád érne, kezet fogna, bárhogy is megérintene.

Majd azt mondja Neked, tapintsd meg a mellizmát, elég feszes-e, vagy még egy kicsit súlyzózzon. Bekapcsolja a történetbe egy másik érzékelésedet, a tapintást.

Majd közli, nem használ szándékosan parfümöt, és megkér, öleld meg, és szagolj bele a füle mögé, hogy elég finom-e a természetes illata!

Az ötödik érzékelés a racionális világban az ízlelés. Ez most kifog rajtam, mert nem kívánhatja tőled, hogy nyalogasd, vagy kóstold meg az első találkozáskor. Így most ezt vessük el.

A Férfiak ezt a találkozást játsszák le Jakabos Zsuzsával kedvük szerint, hogy itt is sportolót válasszak.

Vajon egy ilyen találkozásnál tényleg a hagyományos érzékeléssel el lehet dönteni, hogy aki veled szemben áll, passzos-e emberként hozzád? Vajon az emberek csupán a külsőségek alapján ismerkednek? Vagy van valami más is a háttérben?

Nyilván van, különben nem koptatnám itt a képzeletbeli számat.

Lassan minden embernek meg kell barátkozni a gondolattal, hogy igazából a külsőség párválasztásnál csupán egy szempont. Hat ránk, kétségtelen, aki ezt kizárja, ugyan úgy bolond, mint aki csupán erre hagyatkozik. Az anyag energia, pont olyan fontos a test számunkra, mint az egyéb energiaformák. Mielőtt rátérek a komplex érzékelésre, kijelentem:

Egy egészséges felnőtt ember élete során megszámlálhatatlanul sok nőben vagy férfiban merül el képzeletben szexuális fantáziája segítségével. Ez alapélményünk, Isten ajándéka, a hódítás és csábítás pajzán áramlása bennünk. Ez tény, ám már tudatosságunk dönti el, hogy a képzeletet lépten-nyomon a valóságban is megéljük, és üres szexuális aktusokkal tömjük tele az életünket, vagy megszelídítve a vágyódást, boldog társszövetségbe forgatjuk szexuális energiánkat.

Visszakanyarodva, lássuk a nem látható energiákat paradox módon a találkozáskor. Tamás, ha éppen egyedülálló, és párválasztás előtt áll, garantáltan a hódító energiája körbevesz, szinte összefonódik benned a Te női vonzásoddal, bármekkora is az. Ha Te is egyedülálló vagy, várhatóan Neked is szép nagy teret tölt be a csábítás részed normál esetben. Itt már tudtok kapcsolódni az első nem látható mezőben.

Aztán az ember energiateste tele van a szeretetnek, mint az univerzum harmadik teremtett ősenergiájának összekapcsoló formáival. A szeretet mindenkiben jelen van energiaként, és annak számos formája jelenik meg benned.

Néhány magasabb rezgésű szeretetminőség: Bölcsesség, hála, békesség, megengedés, nagylelkűség, stb.

Néhány alacsony rezgésű szeretetminőség: félénkség, cinizmus, ítélkezés, irigység, stb.    

Amikor találkozol valakivel, - és elszakadunk Tamástól, illetve Zsuzsától – ezek az energiák áramlanak köztetek. Ha érzékeny vagy, és intuitív, azaz a racionális látvány mellett már használod a jobb agyféltekés képességeidet is, a másikban ezeket megérzed. Már nem randizunk, csak szimplán képzeld el a normál, hétköznapi találkozásaidat. Velem számtalanszor esett meg régen, hogy barátom rángatott, oda nézz, micsoda nő, én meg csak ennyit válaszoltam, látom, ja, csinos, de nem az én esetem. Ma már tudom, hogy olyankor az egyéb érzékeléseim tudat alatt befogták pl. az agresszivitás energiáit, és automatikusan zárták a figyelmemet. Számomra az agresszió nem passzos.

Csodálatos világ tárul fel, amikor érzékeled a másikat egyre több szinten. Még mielőtt bármilyen személyiség analízist előkapsz, már rég tudhatod az intuitív érzékeléssel, hogy ki áll előtted. Fantasztikus emberekkel találkozom, tegnap együtt töltöttem napom nagy részét egy fiatal lánnyal, akiben a kegyelem szeretetminősége egyedülállóan magas szinten realizálódik, és betölti körülötte 10 méteres körben a teret. Amíg nem vagy nyílt az energiákra, csupán egy csinos lányt látsz, ha meg nyitott vagy, egy mesevilág tárul fel.

Vagy vegyük Fannit, akiben egy másik nagyon magas szeretetenergia rezeg folyton, állandó esszenciaként, a derű. A fizikai szinten lehet ő is szomorú, bolond, levert, ám ez az energia akkor is körbe veszi születésétől haláláig. Ez neki adott, megmásíthatatlan, örök. Őbelőle egy temetésen is árad a derű (ez elég morbid), lényegtelen hol van, és mit csinál. Ezt érzékelve nem csoda, hogy jó vele lenni!

Vagy hadd meséljek a Bárónőről, és behozok egy újabb érzékelést is, a lélekszövetséget a láthatatlan világból. A Bárónőből árad a jóindulat, ez pedig a nagylelkűségnek, mint szeretetenergiának egy személyi tulajdonságban megnyilvánuló formája. Magas rezgésű energiák közül jelentős és meghatározó még nála a békesség, ami lassan nyugalom formájában belopózik az életébe, és amit még érzékelek domináns jelenléttel, az a hála. Amikor megismertem, ezekre az energiákra kapcsolódtam tudatlanul, és hát lássuk be, ha ezeket érzékeled, olyan nagy baj nem érhet.

Lélekszövetség.

Kis idővel, talán 5-6 héttel a találkozásunk után megérkezett hozzám, hogy Bárónővel a lélekszövetségünk bizony nagyon sok megengedő energiát tartalmaz, azaz közös sorsunk szabadsága hatalmas, lehetünk egymás életében párkapcsolatban bármeddig, és semeddig egyaránt. Vannak egyértelműen determinált találkozások, ahol a lélekszövetség nyilvánvalóan a párkapcsolati energiákat hordozza, és ez a dolgotok egymással.

Nálunk nem így van, nálunk elég nagy a szabadságfok, így is jó, és úgy is. 1 évig nem is volt különösebb elköteleződés emiatt, utána vált szorossá a kapcsolódásunk, amikor úgy döntöttünk, akkor legyen a társszövetség, és most ehhez tartjuk magunkat. Meddig? Ki tudja? Te tudod? Én nem. Megengedem, hogy bármeddig, és azt is, hogy semeddig. A megengedés egy nagyon magas szeretetenergia, ha ez hatja át a társszövetséget, az bizony fantasztikus stabilan tud működni, míg szükséges! A varázsszó, a szükséges. Elmével, EGO-val ez felfoghatatlan. Intuitívan egyértelmű és nagyszerű, szabad és áramló, szoros és boldog kapcsolódást hoz az életbe.

Gondold el, ha az emberek újra használnák ezeket a képességeiket, mennyivel kevesebb dráma és nyomorgás lenne. Míg az elme és EGO anyagba ragadt, racionális érzékelése vakon ténfereg és szenved az emberi kapcsolatokban, addig az intuitív érzékeléssel felvértezve világossá válnak az életedben megtörténő szükségszerű dolgok. Amikor be kell fogadni valakit, mert eljött az ideje, legyen az barátság, párkapcsolat, munkahelyi viszony, akkor nem töprengsz félelmekben vagy kétségekben görnyedezve, hanem megteszed, mi szükséges nyugodtan, kiegyensúlyozottan. Amikor meg el kell engedni, mert lejárt az időtök, nem kapaszkodsz, ragaszkodsz, nyögsz, hanem szabadon ereszted, mi már nem szolgál benneteket. Egyedüllétben érzékeled annak szükségességét sorsod nagy könyvéből, nem sürgeted a párválasztást, hanem megengeded a tudatos egyedüllétet, és amikor eljön az ideje, aktívan teszel a kapcsolódásért.

Legyen mára az a nagy kívánságom, hogy minél több ember nyíljon meg a láthatatlan világ felé, hogy élete nyílt áramlássá váljon a zárt anyagi korlátoltságból. Legyen az ember szabad, és mentes fájdalmaktól, szenvedésektől.

Így legyen.

Szólj hozzá!
Címkék: 14 nap

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr2711722427

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.