Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

Cserhát vándorlás - önismereti zarándoklat

2017. április 16. 06:15 - Zoltán Sebestyén

cserat_vandorlas_2.JPG

A hely varázsa

A Cserhát hangulata, nem is hangulata, hanem varázslata egyedi, és sehol máshol nem jelen lévő élményekkel gazdag vidék. Hasonlít a Somogyi-, vagy éppen a Zalai dombsághoz, de várai inkább a Zemplén idézik, magas Cserhát pedig már komoly kihívás 600 méter feletti csúcsaival a túrázóknak.

És az energetikája… Mi sem mond el többet róla, mint két Buddhista közösség is itt épített magának elvonuló és feltöltő helyet, Sztúpát.

Ebbe a csodálatos szépségű, és energetikájú vidékre hívlak 4 napra, hogy zarándokoljuk be együtt a Cserhát gyönyörű lankáit, és elképesztően szép hegyeit. Réten, mezőn, szántáson, erdőn keresztül visz minket az út, két várat is megnézünk, és 400 éves tölgyfa alatt is ücsörgünk, ahol az élet egy pillanatra időtlenségbe reked, ahogy a hatalmas kocsányos tölgy méltósággal tart árnyékot a vándornak.

esemenykep.jpg

A vándorlás esszenciája:

Minden zarándoklat legfontosabb mottója a mély belső kapcsolódás valamilyen szellemi tanításhoz, valláshoz, önmagunkhoz. Ez a négy nap csodálatos utazás lesz, olyan önismereti és szellemi kaland, ami visszafordít a külső világ zajából befelé, abba a csodálatos emberbe, aki vagy.

Sokat megyünk csendben, egy-egy feladatra koncentrálva, és sokat fogunk beszélgetni is. Minden nap egy adott téma köré építem a napot, a feladatokat, a beszélgetéseket, és a meditációt (amit Vajay Kitti tart esténként). Minden nap egyre mélyülünk, egyre finomabb rétegeid alá nézünk be, egyre beljebb jutunk az önismereti utadon.

Test-lélek-szellem. Nem is működhet ez a 4 nap másként.

Test: Minden nap vándorlunk, első két nap 20 km felett közepes nehézségű terepen, majd második két nap rövidebbeket. A test gondozása és szeretete vándorláskor szinte magától megjelenő magas minőség, ahogy figyeled a fáradást, a tested válaszait minden lépésedre. Buddha mondta, a tested a járgányod, figyelj rá, és gondoskodj róla. A mozgás, a vándorlás nélkülözhetetlen, és a legnagyobb ajándék a testnek

Lélek: A Magyar őshagyományban a lélek, a születéskor jelenik meg a testben, és mint egy program, mint maga Sors, vezérfonalként mutatja az utadat, míg élsz. Az életed elválaszthatatlan része. Mikor elindulunk a nagy kalandra, az életre, folyton újat tanulva töltjük fel magunkat érzelmekkel, gondolatokkal, tapasztalásokkal, hitrendszerekkel, hozzád tartozó értékrendekkel. Sorsod útján gyarapodsz, és tisztulsz egyszerre, állandóságod és változásaid lüktető áramában.

Szellem: Minden EGY. Ez minden hagyomány alapja. A láthatatlan és alaktalan Forrás, minden szellemi irányzat ősi gyökere. Ez az EGYSÉG árad ki az állandó létezésből, a folyton változó életbe, hozza létre az energiát, és az energián keresztül az anyagot, a látható és érzékelhető világot. Itt az életben Te vagy, és Én is vagyok, különbözőek, de a szellem bennünk EGY, a létezés örökkévalóságában.

Négy nap a békédért, az önelfogadásért, az önértékelésedért, az önbizalmadért, önmagadért. Négy csodálatos nap a teljességedért.

cserat_vandorlas_1.JPG

A nap témái:

Első nap témája: Az egyéni élet fontossága és értelme, önbizalom és önértékelés teljessége a XXI. század Európájában

Második nap témája: Érzelmeink és gondolataink teremtő ereje, Sors és egyéni szabadság törvényszerűségei.

Harmadik nap témája: A belső erő, és belső csend fontossága, a teljes élet bölcsessége.

Negyedik nap témája: Kiegyensúlyozott és normális ember párkapcsolata, egészséges elköteleződés

Egyéb praktikus részletek:

Időpont: 2017. május 18-19-20-21

Indulás: Veresegyház, május 18. 10:00

Érkezés: Hollókő, május 21. 16:00 (Busz 16:00 – 18:00 Stadionok)

Részvétel:

42 000 Ft/fő. A jelentkezés 20 000 Ft/fő előleg befizetésével érvényes.

Ebben benne van: 3 éjszaka szállásköltsége, napi 1 meleg vacsora, szervezés költsége,tréneri díj.

 

Lemondási feltételek:

Az önismereti zarándoklat indulásának időpontjához viszonyítva a programon való részvétel lemondása esetén:

30-60 nap között: Az előleg értékének 50%-a kerül visszafizetésre

10-29 nap között: Az előleg értékének 20%-a kerül visszafizetésre

0-9 nap között: Az előleg értékének 0%-a kerül visszafizetésre

bujaki_latkep.jpg

Várlak szeretettel!

További részleteket magánúton adok. Érdeklődés és bejelentkezés az elérhetőségeim egyikén.

Sebestyén Zoltán

tel.: +36 30 977 1853

e-mail: sebestyenzoltan@magambanatarsam.hu

 

Aktuális:

Önismereti és párkapcsolati egyéni konzultációk és terápia segítségével tudok érted tenni, ha mélyebb és átfogóbb képet szeretnél kapni önmagadról és kapcsolódásaidról. Önmagad megismerésére fordított idő mindig a legjobb befektetés az életben!

A részleteket itt találod:

http://magambanatarsam.blog.hu/2015/12/28/teremts_rendet_eletedben_egyeni_tanacsadas

Előadásaimról, csoportos programjaimról, zarándoklatokról, önfejlesztő és párkapcsolati tréningekről, szabadidős programlehetőségekről az Egy Hullámhosszon tudatos közösséggel itt tudsz tájékozódni:

http://www.egyhullamhosszon.hu/programok

A programokról hírlevélre való feliratkozásra itt van lehetőséged:

sebestyenzoltan@magambanatarsam.hu

Írj egy levelet a „hírlevél” szóval, és felveszlek a listára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr5412429409

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.