Magamban a Társam

Sebestyén Zoltán - Magamban a Társam

Tökéletes

2017. augusztus 21. 17:23 - Zoltán Sebestyén

tokeletes.jpgMILYEN KIS ROMANTIKUS KÉP, NEM?

Nos, lássuk mi sül ki belőle...

Számodra ki a tökéletes nő/férfi?

Bizseregsz tőle, elalélsz, elindul a hódító/csábító tűz benned, meg akarod szerezni, álmaid életre kelve, gazdag, szép autó, pont úgy spiri mint Te, jó állása van, jól főz, bizseregsz, elalélsz, szép a keze, a feneke, a mellkasa, a rucija és a tetkója… bizseregsz!!!

Jesszus!!!!

Ez a pasi/csajszi tökéletes nekem!

Micsoda csoda illúzió! Szemkáprázat!

Magadba szívod a tökéletes pasi/csajszi káprázatát, vele csoda az élet!

Ő az Igazi!

Eddig tartott az írásom azon fele, ami a mai modern, tudatosság nélkül élő emberekre jellemző gondolkodási és viszonyulási rendszert felöleli a témában, és akkor itt vége is a kedvesen lelkes, általában a kapcsolatok első időszakában jellemző, a kapcsolódást elősegítő varázslatnak, és lássuk, mi a valóság egy másik aspektusa, ahol már mélység és bölcsesség is megjelenik.

Az univerzum olyan rendszer, amiben mindig az egymásra passzos rezgésű dolgok vonzzák egymást, és ez különösen igaz a párkapcsolatokra. Minden energia, a gondolatok, a test, a vágyak, az érzelmek, mind kibocsátanak egy rezgést, összességében egy rezgéscsomagot, ami folyamatosan vonzza a hozzá passzos embereket. Amikor két ember találkozik, kapcsolódásuk kulcsa a hasonló rezgés, frekvencia. Azaz az élet törvényei szerint tökéletesen passzosak egymáshoz rezgésileg, különben nem is találkoznának. Ez az alapállás!

Itt jön a fájdalmas hír drága barátom!!!

Ezekbe a találkozásokba nem csak az izgi örömök vannak kódolva, amikben lubickoló mámorban úszhatsz, hanem bizony az összes félelmed és szorongásod rezgése által teremtett fájdalom is! Az, igen, jól látod, Te teremtesz olyan nőt/férfit, aki mellett a hiányaidat és a fájdalmaidat is megélheted! Mert az élet olyan kegyes hozzád, hogy ezt a rezgést is figyelembe veszi, és adja hozzá a passzos szereplőt!

Nem tudsz mutogatni a másikra, hogy milyen senkiházi, lúzer, semmirekellő, hitvány és mihaszna nő/férfi, mert Te teremtetted uralkodó rezgéseiddel! Megcsal? Te teremtetted, olyan energiákat bocsátasz ki, hogy behívtad az életedbe, és általa sajnálgathatod magadat. Ő csak megteszi, amitől valószínűleg féltél! Nem elég jó férfi/nő? Te sem vagy az, tükröd ő! Goromba és bánt? Erre van szükséged, valószínűleg egy családi, vagy társadalmi mártír mintát hordozol tudat alatt! Alkesz, udvariatlan, nem tisztel, gyáva, bolond, hazug, ez mind olyan dolog benne, ami valamiért passzos hozzád!

A tökéletességben az is benne van, hogy pont olyan hülyét vonzol be, mint Te magad vagy, és ez fáj bizony. Vagy a tükörképedet, Te féltékeny vagy, erre jön valaki, aki megad minden okot a féltékenységre. Vagy Te monogám kapcsolatot vársz el, rá vagy feszülve, mert többször megcsaltak, erre jön a szerelem egy csajozós/pasizós csávó/csaj képében. Mert mindig azt vonzod, ami passzos a félelmeidhez, és/vagy tiszta vágyaidhoz, ahhoz az érzelem, rezgéscsomaghoz, ami vagy!

Szóval nem tudsz olyan embert vonzani, aki nem tökéletes számodra. Egyszerűen ez az univerzum egyik alaptörvénye, összerezegtek. Nem ez a kérdés, hanem az, amit üzen neked! Minden komfortos tulajdonsága ünnepelni való, és minden különbözőség elgondolkodtató egy tudatos ember számára, hogy miért vonzotta be őt!

Drága tudatos barátom, kezd el figyelni a kapcsolatodat, hogy mi az, ami nem passzos, mert ott tudsz ügyködni magadon, ott van dolog, ott érhetsz, nemesedhetsz, ott emelkedhettek együtt, ott tudtok kiegyensúlyozódni, hogy együtt egy komfortosabb élettérbe érjetek!

A kapcsolódások elején a helyetekben árgus szemekkel figyelném a passzosságot a különböző életterületeken, és rendkívül hálás lennék, ha valami nem tetszik, mert az arra tanít, hogy változzak! Ez nem jelenti azt, hogy mindketten változtok majd, lehet, különváltok, mert csak egyikőtök lépi meg a tudatos változást, és ilyenkor sajnos szétválnak az utak. De sebaj, mert már az új tudatosságra jön majd egy hasonló, aki ahhoz az új személyiséghez tökéletes, akivé váltál!

Hajrá, barátaim! Élvezzétek a tökéletességet!

Sebestyén Zoltán

Aktuális:

Indulnak az őszi egyéni és csoportos É.L.SZ. önismereti kurzusaim. Nyáron jelentős kedvezménnyel tudsz jelentkezni. Itt találod a részleteket:

http://magambanatarsam.blog.hu/2017/07/04/e_l_sz_oszi_onismereti_kurzusok

Önismereti és párkapcsolati egyéni konzultációk és terápia segítségével tudok érted tenni, ha mélyebb és átfogóbb képet szeretnél kapni önmagadról és kapcsolódásaidról. Önmagad megismerésére fordított idő mindig a legjobb befektetés az életben!

A részleteket itt találod:

http://magambanatarsam.blog.hu/2015/12/28/teremts_rendet_eletedben_egyeni_tanacsadas

Borterápia:

http://magambanatarsam.blog.hu/2017/04/16/borterapia

Előadásaimról, csoportos programjaimról, zarándoklatokról, önfejlesztő és párkapcsolati tréningekről, szabadidős programlehetőségekről az Egy Hullámhosszon tudatos közösséggel itt tudsz tájékozódni:

http://www.egyhullamhosszon.hu/programok

A programokról hírlevélre való feliratkozásra itt van lehetőséged:

sebestyenzoltan@magambanatarsam.hu

Írj egy levelet a „hírlevél” szóval, és felveszlek a listára.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://magambanatarsam.blog.hu/api/trackback/id/tr4312769794

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.